Openingstijden

De Bibliotheek ontwikkelt zich tot een ontmoetingsplek met vele leerzame en inspirerende activiteiten. We zijn zo veel mogelijk open. Je kunt bij ons terecht op de volgende momenten.

Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
maandag 11:00-19:00
dinsdag 10:00-19:00
woensdag 10:00-19:00
donderdag 10:00-19:00
vrijdag 10:00-18:00
zaterdag 10:00-18:00
zondag 13:00-18:00
In Stadsplein is er selfservice tot 13.00 uur.

Bibliotheek Amstelveen Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn
maandag t/m zaterdag 11:00-18:00
In Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn is er selfservice tot 14.00 uur.

Selfservice

Dankzij de selfservice uren en de hulp van vrijwilligers hebben we meer mogelijkheden om activiteiten te organiseren en het onderwijs te ondersteunen. Tijdens de selfservice maak je met je bibliotheekpas zelfstandig gebruik van de faciliteiten. Je kunt gewoon lenen en terugbrengen, rustig een krantje lezen, werken, studeren of een kopje koffie drinken. Vrijwilligers kunnen je assisteren bij de apparatuur.

In de middag wisselen de bibliotheekmedewerkers de vrijwilligers weer af. Je kan dan bij ons terecht voor al jouw vragen over je bibliotheekabonnement, maar ook voor advies over het vinden van informatie en mediagebruik.

Lees meer over selfservice

Pas kwijt of omruilen voor een nieuwe pas: tot 1 september gratis

Heb je de nieuwe bibliotheekpas al? Hierop kan je een tegoed zetten, waarmee je gemakkelijk kunt betalen, kopiƫren en printen. Je kan tot 1 september kosteloos een nieuwe pas ophalen in de Bibliotheek. Ben je je bibliotheekpas kwijt? Ook dan mag je tot 1 september gratis een nieuwe pas aan laten maken. Kom wel even na de selfservice-uren!

Vrijwilligers gezocht

Mede dankzij de vrijwilligers lukt het ons om vaker open te zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen versterken. Is dat iets voor jou?

Naar onze vrijwilligersvacature

Aangepaste openingstijden 2017 tijdens feestdagen

Dag  Datum  Feestdag  Gesloten
zo 1 januari  Nieuwjaarsdag  Hele dag
vr 14 april Goede vrijdag  Na 18.00 uur
zo 16 april 1ste Paasdag  Hele dag
ma 17 april 2de Paasdag  Hele dag
do 27 april  Koningsdag  Hele dag
do 4 mei  Dodenherdenking  Na 18.00 uur
do 25 mei Hemelvaartsdag Hele dag
zo 4 juni 1ste Pinksterdag Hele dag
ma 5 juni 2de Pinksterdag Hele dag
di 5 december  Sinterklaas  Na 16.00 uur
zo 24 december  Kerstavond  Na 16.00 uur
ma 25 december  1ste Kerstdag  Hele dag
di 26 december  2de Kerstdag  Hele dag
zo 31 december  Oudejaarsdag  Na 16.00 uur

De Bibliotheek ontwikkelt zich tot een ontmoetingsplek met vele leerzame en inspirerende activiteiten. We willen zo veel mogelijk open zijn, zodat je vaak bij ons terecht kan. Daarom verruimen we onze openingstijden. De vestigingen in Westwijk, Aalsmeer en Uithoorn zijn flink vaker open. In Stadsplein passen we de openingstijden aan aan de wens van de klanten en ben je vroeger welkom.